Αρχική / Λίστα Μεσιτών / Λεπτομέρειες
Omega Real Estate

Προφίλ Γραφείου

Η Omega Real Estate ιδρύθηκε το 2010, από τον Γιώργο Κανελλόπουλο, μεσίτη Αστικών Συμβάσεων, πιστοποιημένο διαχειριστή ακίνητης περιουσίας και πραγματογνώμονα ακινήτων.
Πολύ γρήγορα, ικανοί συνεργάτες με μεγάλη εμπειρία στο χώρο του real estate, συμπλήρωσαν την ομάδα της εταιρείας μας.
Mέσα από ένα ολοκληρωμένο σύστημα τεχνολογίας και εκπαίδευσης, αλλάξαμε τα δεδομένα, αναβαθμίζοντας το ρόλο του παραδοσιακού μεσίτη σε σύμβουλο ακίνητης περιουσίας, ενώ δημιουργήσαμε δίκτυα συνεργατών σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Φιλοσοφία μας είναι να προσφέρουμε σε κάθε πελάτη μας ένα πολύ υψηλό επίπεδο υπηρεσιών με έναν αποτελεσματικό, εξατομικευμένο και ευέλικτο τρόπο. Υπηρεσίες που προσαρμόζονται στον κάθε έναν προσωπικά, ανάλογα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες του, που διευρύνονται και είναι σε διαρκή επαφή με τις τελευταίες εξελίξεις στον κτηματομεσιτικό τομέα.

Στοιχεία Γραφείου


Διεύθυνση: Καλαβρύτων 113 Τρίπολη (Δ. Τρίπολης)
Υπεύθυνος: Κανελλοπουλος Γιωργος
ΓΕΜΗ: 117360014000
Website: www.omegarealestate.gr

Χάρτης


Powered By Subgurim(http://googlemaps.subgurim.net).Google Maps ASP.NET
properties Ακίνητα Γραφείου (2215)

Ανάθεση Ακινήτου
Αν πουλάτε ή ενοικιάζετε κάποιο ακίνητο και επιθυμείτε να συνεργασθείτε με το Μεσιτικό μας Γραφείο, παρακαλούμε συμπληρώστε τη Φόρμα ανάθεσης ακινήτου και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας!!

Φόρμα ανάθεσης ακινήτου

Ζήτηση Ακινήτου
Αν αναζητάτε να αγοράσετε ή να ενοικιάσετε κάποιο ακίνητο και δεν το έχετε ακόμη βρει, παρακαλούμε συμπληρώστε τη Φόρμα Ζήτησης ακινήτου και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας!!

Φόρμα Ζήτησης ακινήτου

Φόρμα Επικοινωνίας
Όνομα
*
Επώνυμο
*
Email
*
Τηλέφωνο
Μήνυμα
*
Εισάγετε τον κωδικό