Αρχική / Λίστα Μεσιτών / Λεπτομέρειες
Monopoly Real Estate

Προφίλ Γραφείου

Καλώς ήρθατε στο μεσιτικό γραφείο MONOPOLY, μέλος του συλλόγου Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Αθηνών (Μ.Α.Σ.) από το 1991, καθώς και του συλλόγου διεθνών μεσιτών F.I.A.B.C.I. από το 1999.Τα 20 χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στην Ελλάδα και ιδιαίτερα στα Νότια Προάστια της Αττικής, μας έχουν προσφέρει την εμπειρία της κτηματαγοράς, βάσει της οποίας εξυπηρετούμε τους πελάτες μας με ήθος, εχεμύθεια, συνέπεια και γνώση.Αναλαμβάνουμε ενοικιάσεις, πωλήσεις, αντιπαροχές, ανταλλαγές και εκτιμήσεις κατοικιών, επαγγελματικών χώρων, εκτάσεων και επιχειρήσεων, όπως επίσης και την έκδοση δανείων, καθώς συνεργαζόμαστε με 8 τράπεζες. Επιπλέον, προσφέρουμε τη δυνατότητα αγοράς νέου ακινήτου, δίνοντάς σας χρόνο για την πώληση του παλιού μέσω της τράπεζας UCI.Η έδρα μας είναι στη Γλυφάδα, στην οδό Αγίου Νικολάου 55, με άνετο parking και είμαστε πάντα έτοιμοι να σας γνωρίσουμε και να σας εξυπηρετήσουμε.Για περισσότερες πληροφορίες και ακίνητα, μην ξεχάσετε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας.Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και την προτίμησής σας.

Στοιχεία Γραφείου


Διεύθυνση: Αγίου Νικολάου 55 Γλυφάδα (Δ. Γλυφάδας)
Υπεύθυνος: Κοντοράβδης Αλέξιος
ΓΕΜΗ: 123854503000
Website: www.monopoly-realestate.gr

Χάρτης


Powered By Subgurim(http://googlemaps.subgurim.net).Google Maps ASP.NET
properties Ακίνητα Γραφείου (1509)

Ανάθεση Ακινήτου
Αν πουλάτε ή ενοικιάζετε κάποιο ακίνητο και επιθυμείτε να συνεργασθείτε με το Μεσιτικό μας Γραφείο, παρακαλούμε συμπληρώστε τη Φόρμα ανάθεσης ακινήτου και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας!!

Φόρμα ανάθεσης ακινήτου

Ζήτηση Ακινήτου
Αν αναζητάτε να αγοράσετε ή να ενοικιάσετε κάποιο ακίνητο και δεν το έχετε ακόμη βρει, παρακαλούμε συμπληρώστε τη Φόρμα Ζήτησης ακινήτου και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας!!

Φόρμα Ζήτησης ακινήτου

Φόρμα Επικοινωνίας
Όνομα
*
Επώνυμο
*
Email
*
Τηλέφωνο
Μήνυμα
*
Εισάγετε τον κωδικό