Αρχική / Λίστα Μεσιτών / Λεπτομέρειες
`ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ`

Προφίλ Γραφείου

Το γραφείο «ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ» ιδρύθηκε ως επιχείρηση στις αρχές του 2011 με έδρα στην Αθήνα με στόχο την παροχή υπηρεσιών στον τομέα της ανάπτυξης και της χρηματοδότησης των πρότυπων «πράσινων» οικολογικών παθητικών οικισμών στην Ελληνική επικράτεια με την χρήση της επαναστατικής τεχνολογίας κατασκευής κτιρίων «ELEVIT» με σχεδόν μηδενική ενεργειακή κατανάλωση. Συνεργαζόμαστε στενά με την ομάδα αρχιτεκτόνων που θεωρούνται πρωτοπόροι στον τομέα του βιοκλιματικού σχεδιασμού, έχοντας βραβευτεί επανειλημμένα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, μεταξύ των οποίων και με το Βραβείο Οικολογικής Συνείδησης «Bgreen».

Επιπλέον, χάρη στην εκτεταμένη ενασχόληση με εκτάσεις και ακίνητα σε ευρύτερη περιοχή της Ελλάδας, το γραφείο ασχολείται ταυτόχρονα με την προώθηση των παραθεριστικών ακινήτων που βρίσκονται στις παραθαλάσσιες περιοχές της Βόρειας Ελλάδας για εποχιακή ενοικίαση ή/και πώληση στους πελάτες του εξωτερικού και ιδιαίτερα προς εκείνους που προέρχονται από χώρες της Ανατολικής και της Δυτικής Ευρώπης σε συνεργασία με κατά τόπους αντιπροσώπους.

Επιπλέον, το γραφείο αναλαμβάνει ad-hoc την εξ’ ολοκλήρου εκπόνηση διαφόρων projects που σχετίζονται με τα ακίνητα στην Ελληνική επικράτεια για λογαριασμό των συγκεκριμένων πελατών-ιδιωτών ή/και των εταιριών.

Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι οι συνεργάτες του γραφείου μας είναι όλοι υψηλού επιπέδου, ενώ διαθέτουν μεγάλη εμπειρία και εξειδικευμένες γνώσεις σε τομείς των ακινήτων, κατασκευών, παροχής υπηρεσιών και συμβούλων, τουρισμού, μάρκετινγκ, νομικής, χρηματοδότησης, οργάνωσης project μεγάλης κλίμακας, κλπ. παρέχοντας στους πελάτες μας ολοκληρωμένες υπηρεσίες εφ’ όλης της ύλης. Πέραν της Ελληνικής γλώσσας, αρκετοί από τους συνεργάτες μας ομιλούν αγγλικά ή/και ρωσικά χάρη στις ανώτατες σπουδές που έχουν κάνει στα πανεπιστήμια της Μεγάλης Βρετανίας ή/και της Ρωσίας. Το γραφείο μας είναι μέλος του επαγγελματικού Συλλόγου Μεσιτών Αστι

Στοιχεία Γραφείου


Διεύθυνση: ΣΠΕΤΣΩΝ 126-128, Τ.Κ. 11363 Αθήνα (Δ. Αθηναίων)
Υπεύθυνος: ΚΟΤΡΩΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ
ΓΕΜΗ: 068179703000
Website:

Χάρτης


Powered By Subgurim(http://googlemaps.subgurim.net).Google Maps ASP.NET
properties Ακίνητα Γραφείου (3)

Ανάθεση Ακινήτου
Αν πουλάτε ή ενοικιάζετε κάποιο ακίνητο και επιθυμείτε να συνεργασθείτε με το Μεσιτικό μας Γραφείο, παρακαλούμε συμπληρώστε τη Φόρμα ανάθεσης ακινήτου και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας!!

Φόρμα ανάθεσης ακινήτου

Ζήτηση Ακινήτου
Αν αναζητάτε να αγοράσετε ή να ενοικιάσετε κάποιο ακίνητο και δεν το έχετε ακόμη βρει, παρακαλούμε συμπληρώστε τη Φόρμα Ζήτησης ακινήτου και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας!!

Φόρμα Ζήτησης ακινήτου

Φόρμα Επικοινωνίας
Όνομα
*
Επώνυμο
*
Email
*
Τηλέφωνο
Μήνυμα
*
Εισάγετε τον κωδικό