Αρχική / Λίστα Μεσιτών / Λεπτομέρειες
ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ - HOMELAND

Προφίλ Γραφείου

Στην καρδιά του Πειραιά, στην πλατεία Κοραή βρίσκεται το γραφείο μας `Hatzidakis - Homeland (Real Estate Agency - Loans & Insurances) `. Περιοχές δραστηριοποίησης του γραφείου μας είναι ο Πειραιάς και όλα τα νότια προάστια, ενώ με συνεργάτες μας, ανά την Αττική και όλη την Ελλάδα καλύπτουμε κάθε ανάγκη του πελατολογίου μας. Με επαγγελματισμό και προσωπικό σύμβουλο, αναλαμβάνουμε : ΑΓΟΡΕΣ - ΠΩΛΗΣΕΙΣ - ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ καθώς επίσης και ΑΝΤΙΠΑΡΟΧΕΣ - ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΕΣ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ. Παρέχουμε ακόμη για την εξυπηρέτησή σας, πακέτο πληροφοριών για την διαχείριση ενός ακινήτου (σχετικά με δικηγόρους - συμβολαιογράφους - διαδικασίες μεταβίβασης - ενοικίασης κλπ.). Αναλαμβάνουμε επίσης την ασφάλεια του ακινήτου σας ( δανειοδοτούμενο ή μη ) και οποιαδήποτε άλλη ασφαλιστική σας ανάγκη , με τις καλύτερες τιμές της αγοράς. Ρωτήστε μας !

Στοιχεία Γραφείου


Διεύθυνση: ΚΑΡΑΪΣΚΟΥ 117 Πειραιάς (Δ. Πειραιά)
Υπεύθυνος: ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ
ΓΕΜΗ: 055981109000
Website: www.homeland.gr

Χάρτης


Powered By Subgurim(http://googlemaps.subgurim.net).Google Maps ASP.NET
properties Ακίνητα Γραφείου (455)

Ανάθεση Ακινήτου
Αν πουλάτε ή ενοικιάζετε κάποιο ακίνητο και επιθυμείτε να συνεργασθείτε με το Μεσιτικό μας Γραφείο, παρακαλούμε συμπληρώστε τη Φόρμα ανάθεσης ακινήτου και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας!!

Φόρμα ανάθεσης ακινήτου

Ζήτηση Ακινήτου
Αν αναζητάτε να αγοράσετε ή να ενοικιάσετε κάποιο ακίνητο και δεν το έχετε ακόμη βρει, παρακαλούμε συμπληρώστε τη Φόρμα Ζήτησης ακινήτου και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας!!

Φόρμα Ζήτησης ακινήτου

Φόρμα Επικοινωνίας
Όνομα
*
Επώνυμο
*
Email
*
Τηλέφωνο
Μήνυμα
*
Εισάγετε τον κωδικό