Αρχική / Λίστα Μεσιτών / Λεπτομέρειες
ΑΚΙΝΗΤΑ ΠΟΛΙΣ

Προφίλ Γραφείου

Το ΑΚΙΝΗΤΑ ΠΟΛΙΣ είναι ένας ελληνικός οργανισμός διαμεσολαβήσεων, ο οποίος αριθμεί 9 γραφεία παροχής κτηματομεσιτικών υπηρεσιών στο νομό Αττικής, πιο συγκεκριμένα στις περιοχές Κολωνάκι, Ακρόπολη, Αμπελόκηπους, Νέα Σμύρνη, Γλυφάδα, Βάρη, Κηφισιά, Παλαιό Φάληρο και Πόρτο Ράφτη και απασχολεί έμπειρους και αξιόλογους συμβούλους ακινήτων. Επικεφαλής του γραφείου ΑΚΙΝΗΤΑ ΠΟΛΙΣ είναι ο Dr Κοσμάς Θεοδωρίδης. Στόχος του Γραφείου μας και προσωπικός μας στόχος είναι: 1. Η αναβάθμιση των μεσιτικών συναλλαγών για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας.2. Με την αξιοποίηση του προηγμένου τεχνολογικού υλικού, του διεθνούς κύρους ονόματος και της άριστης εκπαίδευσης των συνεργατών, σε συνδυασμό με τις προσωπικές αξίες του καθενός μας (αξιοπιστία, ειλικρίνεια, εμπιστοσύνη) επιδιώκουμε την άριστη επαγγελματική εξυπηρέτηση των πελατών. Το ΑΚΙΝΗΤΑ ΠΟΛΙΣ ηγείται στην εφαρμογή του ευρωπαϊκού προτύπου μεσιτείας στην Ελλάδα (EN15733) .

Στοιχεία Γραφείου


Διεύθυνση: ΚΑΝΑΡΗ 19 Αθήνα (Δ. Αθηναίων)
Υπεύθυνος: ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΚΟΣΜΑΣ
ΓΕΜΗ: 065672103000
Website: www.akinitapolis.gr

Χάρτης


Powered By Subgurim(http://googlemaps.subgurim.net).Google Maps ASP.NET
properties Ακίνητα Γραφείου (5591)

Ανάθεση Ακινήτου
Αν πουλάτε ή ενοικιάζετε κάποιο ακίνητο και επιθυμείτε να συνεργασθείτε με το Μεσιτικό μας Γραφείο, παρακαλούμε συμπληρώστε τη Φόρμα ανάθεσης ακινήτου και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας!!

Φόρμα ανάθεσης ακινήτου

Ζήτηση Ακινήτου
Αν αναζητάτε να αγοράσετε ή να ενοικιάσετε κάποιο ακίνητο και δεν το έχετε ακόμη βρει, παρακαλούμε συμπληρώστε τη Φόρμα Ζήτησης ακινήτου και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας!!

Φόρμα Ζήτησης ακινήτου

Φόρμα Επικοινωνίας
Όνομα
*
Επώνυμο
*
Email
*
Τηλέφωνο
Μήνυμα
*
Εισάγετε τον κωδικό