Αρχική / Λίστα Μεσιτών / Λεπτομέρειες
GOUTOS PROPERTIES EE

Προφίλ Γραφείου

Η εταιρεία «Goutos Properties» (Γούτος Κτηματαγορά) προσφέρει, από το 1986, ένα πλήρες φάσμα υπηρεσιών στην διαχείριση ακίνητης περιουσίας καθώς και στους τομείς των, Εκτιμήσεων, Κατασκευών και Χρηματοοικονομικών επενδύσεων.

Η ιδιοκτήτης Μάρθα Γούτου με την πολυετή της εμπειρία στον χώρο των ολοκληρωμένων υπηρεσιών έχει δημιουργήσει ένα εκτενές δίκτυο συμβούλων για την διαχείριση χαρτοφυλακίων Real Estate, Επενδύσεων, εκτιμητών ακινήτων, με σκοπό για την πλήρη και άμεση εξυπηρέτησή σας.

Ακολουθώντας την πετυχημένη πορεία του πρωτοπόρου Δημήτριου Γούτου που δραστηριοποιήθηκε στον χώρο της κτηματαγοράς, από το 1960, ενσωματώσαμε στην φιλοσοφία της εταιρείας μας την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας που εξελίσσονται, διευρύνονται, και εμπλουτίζονται διαρκώς, προσφέροντας τις καλύτερες λύσεις για εγγυημένες αγορές ή επενδύσεις, με βασικό γνώμονα πάντα το όραμα και την επιθυμία του πελάτη.

`Δεσμευόμαστε ότι θα είμαστε πάντοτε ειλικρινείς, επαγγελματίες και αξιόπιστοι απέναντι σας, σεβόμενοι τις ανάγκες και τις επιδιώξεις σας.`

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Η εμπειρία των εξειδικευμένων συνεργατών μας (κτηματομεσίτες, οικονομολόγοι, χρηματοοικονομικοί, νομικοί, τεχνικοί και άλλοι σύμβούλοι) μας έχει αναδείξει σε απαραίτητους και επιτυχημένους συμβούλους στο πλευρό καθενός που επιθυμεί να επενδύσει στο χώρο της ακίνητης περιουσίας. Αφοσιωνόμαστε στον κάθε πελάτη μεμονωμένα, προσδίδοντας αξία στις μεταξύ μας σχέσεις. Πρωταρχικό μέλημα μας είναι ο πελάτης. Αναλύοντας με επιστημονική προσέγγιση τα προσωπικά χαρακτηριστικά και τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε πελάτη δημιουργούμε το ξεχωριστό προφίλ του και προτείνουμε συγκεκριμένες, συμβατές με αυτό λύσεις, που ικανοποιούν τις απαιτήσεις του. Ανταποκρινόμενοι άμεσα στις ανάγκες και απαιτήσεις των πελατών μας, προσφέρουμε ένα πλήρες φάσμα συμβουλευτικών υπηρεσιών:

Έρευνα αγοράς για την επίτευξη των στόχων του πελάτη
Με κινητήρια δύνα...

Στοιχεία Γραφείου


Διεύθυνση: Λ.ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 248 Άγιος Δημήτριος (Δ. Αγ. Δημητρίου)
Υπεύθυνος: ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΒΕΡΥΚΙΟΣ
ΓΕΜΗ: 009104001000
Website: www.goutos.gr

Χάρτης


Powered By Subgurim(http://googlemaps.subgurim.net).Google Maps ASP.NET
properties Ακίνητα Γραφείου (1653)

Ανάθεση Ακινήτου
Αν πουλάτε ή ενοικιάζετε κάποιο ακίνητο και επιθυμείτε να συνεργασθείτε με το Μεσιτικό μας Γραφείο, παρακαλούμε συμπληρώστε τη Φόρμα ανάθεσης ακινήτου και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας!!

Φόρμα ανάθεσης ακινήτου

Ζήτηση Ακινήτου
Αν αναζητάτε να αγοράσετε ή να ενοικιάσετε κάποιο ακίνητο και δεν το έχετε ακόμη βρει, παρακαλούμε συμπληρώστε τη Φόρμα Ζήτησης ακινήτου και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας!!

Φόρμα Ζήτησης ακινήτου

Φόρμα Επικοινωνίας
Όνομα
*
Επώνυμο
*
Email
*
Τηλέφωνο
Μήνυμα
*
Εισάγετε τον κωδικό