Ανάθεση Ακινήτου
Αν πουλάτε ή ενοικιάζεται κάποιο ακίνητο και επιθυμείται να συνεργασθείτε με τα Μεσιτικά Γραφεία που είναι Μέλη του e-akinita.gr και δραστηριοποιούνται κοντά στην περιοχή που βρίσκεται το ακίνητο, σας παρακαλούμε, συμπληρώστε τη Φόρμα ανάθεσης ακινήτου. Θα επικοινωνήσουν άμεσα μαζί σας, για να σας εξυπηρετήσουν!!!

Φόρμα ανάθεσης ακινήτου

Ζήτηση Ακινήτου
Αν αναζητάτε να αγοράσετε ή να ενοικιάσετε κάποιο ακίνητο και δεν το έχετε ακόμη βρει, παρακαλούμε συμπληρώστε τη Φόρμα Ζήτησης ακινήτου. Τα Μεσιτικά Γραφεία, που είναι Μέλη του e-akinita.gr και δραστηριοποιούνται στις περιοχές που αναζητάτε ακίνητο, θα επικοινωνήσουν, άμεσα μαζί σας, για να σας εξυπηρετήσουν!!!

Φόρμα Ζήτησης ακινήτου

Ενημερωθείτε στο e-mail σας
Για να δημιουργήσετε μια ζήτηση που θα αποθηκευτεί στο σύστημα και θα μπορείτε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις στο e-mail σας για όλα τα νέα ακίνητα που την ικανοποιούν πατήστε

Είσοδος

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΣ KAI ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ

Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2017
 
Αθήνα, 10  Ιανουαρίου 2017

Καλή Χρονιά & Χρόνια Πολλά σε όλα τα μέλη
του Συλλόγου Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Αθηνών – Αττικής στα οποία απευθύνουμε:


Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η
ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΣ KAI ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ

(Δεν έχουμε εκλογές)


 
Κυρίες και Κύριοι Συνάδελφοι,

Σας καλούμε στην Τακτική Γενική Συνέλευση που σύμφωνα με το άρθρο 32 του Καταστατικού θα γίνει στα γραφεία του Συλλόγου μας την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 17:00. Σε περίπτωση μη απαρτίας, η Γεν. Συνέλευση θα επαναληφθεί χωρίς άλλη ειδοποίηση την ίδια ώρα στον ίδιο χώρο, με τα ίδια θέματα, την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017
Σε περίπτωση δε και πάλι μη απαρτίας , θα γίνει ΟΡΙΣΤΙΚΑ


Την Τετάρτη 1η Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 17:00Θέματα Ημερησίας Διατάξεως
  1. Εκλογή Προέδρου, Αντιπροέδρου, Γραμματέως και Ψηφολέκτη για την παρούσα Συνέλευση.
  2. Λογοδοσία του Διοικητικού Συμβουλίου επί των πεπραγμένων κατά το έτος 2016.
  3. Υποβολή Διαχειριστικού Απολογισμού της χρήσεως του έτους 2016.
  4. Ανάγνωση εκθέσεως Ελεγκτικής Επιτροπής και έγκρισή της.
  5. Υποβολή προϋπολογισμού για το έτος 2017 και έγκρισή του.
  6. Προτάσεις μελών. Στην περίπτωση αυτή σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 32 (παρ.2) του καταστατικού του Συλλόγου πρέπει να έχει προηγηθεί οχτώ τουλάχιστον ημέρες πριν τη Συνέλευση σχετική έγγραφη αναφορά προς το Διοικητικό Συμβούλιο με το θέμα της πρότασης.
  7. Διάφορα άλλα θέματα και ανακοινώσεις.
  8. Παρουσίαση συνεργασίας του Συλλόγου μας με την εξειδικευμένη Ασφαλιστική Εταιρεία ARAG από τον διευθυντή της εταιρείας.
  9. Παρουσίαση νέων σεμιναρίων.
  10. Χαιρετισμοί από φορείς και οργανισμούς που άπτονται της ελληνική κτηματαγοράς.
Δικαίωμα συμμετοχής στην παρούσα Τακτική Γενική Συνέλευση έχουν τα τακτικά μέλη που έχουν καταβάλλει ή θα καταβάλλουν τις συνδρομές τους έως την έναρξη της Συνελεύσεως.


 Τακτική Γενική Συνέλευση ώρα 17:00μμ
 Κοπή πίτας ώρα 19:00μμ

 
   Συνάδελφοι, βρισκόμαστε σε μια πρωτόγνωρη οικονομική ύφεση που έχει πλήξει ιδιαίτερα την ελληνική οικονομία και πρωτίστως την κτηματαγορά. Θα πρέπει να συνεργαζόμαστε περισσότερο μεταξύ μας και να προσφέρουμε όσο το δυνατόν καλύτερες υπηρεσίες στους πελάτες μας με στόχο τόσο την συνέχιση εξύψωσης του επαγγέλματος μας όσο και την αύξηση των εργασιών μας. Δύο βασικές μας ενέργειες είναι η μείωση των λειτουργικών εξόδων και οι στοχευμένες προωθητικές ενέργειες.
 
   Τέλος, μην ξεχάσετε να δείτε εδώ κάποιες πολύ σημαντικές υπενθυμίσεις σχετικά με τα νέα και τις δράσεις του Συλλόγου, για την χρονιά που πέρασε, αλλά και αυτή που διανύουμε.Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου,

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΡΕΒΥΘΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΧΑΡΜΠΑΛΗ ΑΣΗΜΕΝΙΑ