Αρχική / Ενημέρωση / Ανακοινώσεις

Ανάθεση Ακινήτου
Αν πουλάτε ή ενοικιάζεται κάποιο ακίνητο και επιθυμείται να συνεργασθείτε με τα Μεσιτικά Γραφεία που είναι Μέλη του e-akinita.gr και δραστηριοποιούνται κοντά στην περιοχή που βρίσκεται το ακίνητο, σας παρακαλούμε, συμπληρώστε τη Φόρμα ανάθεσης ακινήτου. Θα επικοινωνήσουν άμεσα μαζί σας, για να σας εξυπηρετήσουν!!!

Φόρμα ανάθεσης ακινήτου

Ζήτηση Ακινήτου
Αν αναζητάτε να αγοράσετε ή να ενοικιάσετε κάποιο ακίνητο και δεν το έχετε ακόμη βρει, παρακαλούμε συμπληρώστε τη Φόρμα Ζήτησης ακινήτου. Τα Μεσιτικά Γραφεία, που είναι Μέλη του e-akinita.gr και δραστηριοποιούνται στις περιοχές που αναζητάτε ακίνητο, θα επικοινωνήσουν, άμεσα μαζί σας, για να σας εξυπηρετήσουν!!!

Φόρμα Ζήτησης ακινήτου

Ενημερωθείτε στο e-mail σας
Για να δημιουργήσετε μια ζήτηση που θα αποθηκευτεί στο σύστημα και θα μπορείτε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις στο e-mail σας για όλα τα νέα ακίνητα που την ικανοποιούν πατήστε

Είσοδος

Σεμινάρια Προετοιμασίας για Επαγγελματική Πιστοποίηση

Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ:

Α) “ΜΕΣΙΤΩΝ – ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ”

Β) “ΕΚΤΙΜΗΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ” 

Ο Σ.Μ.Α.Σ.Α.Α. σε συνεργασία με αναγνωρισμένο πιστοποιημένο εκπαιδευτικό κέντρο και με Διεθνώς αναγνωρισμένο φορέα πιστοποίησης συνδιοργανώνουν σεμινάρια προετοιμασίας για τις εξετάσεις όσων επιθυμούν να καταστούν πιστοποιημένοι με κατεύθυνση :

            α) “Μεσιτών – Διαχειριστών Ακίνητης Περιουσίας”

            β) “ Εκτιμητών Ακίνητης περιουσίας”

Οι ανωτέρω επαγγελματικές πιστοποιήσεις παρέχονται από τον διαπιστευμένο ως προς ISO 17024 φορέα πιστοποίησης επαγγελματιών STAREGISTER.

Οι πιστοποιημένοι μπορούν επικουρικά και χωρίς επιπλέον εξετάσεις να καταστούν πιστοποιημένοι με τον επαγγελματικό τίτλο CAM- Chartered Asset Manager, “Διαχειριστής Περιουσίας” ή/και CVM- Certified Valuation Manager, “Πιστοποιημένος Διαχειριστής Εκτιμήσεων” από τον Διεθνή αναγνωρισμένο φορέα πιστοποίησης “AAFM -American Academy of Financial Management”.

Για κάθε κατεύθυνση πιστοποίησης ισχύουν τα εξής :

Α) ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ “ ΜΕΣΙΤΩΝ -  ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ”.

Οι προϋποθέσεις για την πιστοποίηση των υποψηφίων στην κατεύθυνση αυτή, εκτός από την παρακολούθηση του εκπαιδευτικού προγράμματος είναι :

·          Να είναι επαγγελματίας μεσίτης με επιβεβαιωμένη προϋπηρεσία,

·          Επιτυχής εξέταση με το σύστημα των πολλαπλών επιλογών.

Οι εξεταζόμενες θεματικές ενότητες περιλαμβάνονται στον οδηγό σπουδών και στον κανονισμό πιστοποίησης.

Η διδασκαλία των μαθημάτων θα αρχίσει στις 11/3/2013. Τα μαθήματα θα γίνονται κάθε Δευτέρα και Τετάρτη από 17:15 – 21:00. Το σύνολο των ωρών διδασκαλίας είναι 44 ώρες, οι οποίες θα καλυφθούν σε 5,5 εβδομάδες και η διδασκαλία θα πραγματοποιείται στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου Μεσιτών Αθηνών, Χαριλάου Τρικούπη 24, 4ος όροφος. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα τελεί υπό την Διεύθυνση του Καθηγητή κ. Πέτρου Κιόχου.

Β)  ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ  ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ “ ΕΚΤΙΜΗΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ”.

Η διδασκαλία των μαθημάτων θα αρχίσει στις 13/3/2013.  Τα μαθήματα θα γίνονται κάθε Τρίτη και Πέμπτη από 17:15 – 21:00. Το σύνολο των ωρών διδασκαλίας είναι 44 ώρες, οι οποίες θα καλυφθούν σε 5,5 εβδομάδες και η διδασκαλία θα πραγματοποιείται στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου Μεσιτών Αθηνών, Χαριλάου Τρικούπη 24, 4ος όροφος. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα τελεί υπό την Διεύθυνση του Καθηγητή κ. Πέτρου Κιόχου.

Η διδασκαλία όλων των θεματικών ενοτήτων γίνεται από Πανεπιστημιακούς Καθηγητές και από καταξιωμένους ειδικούς επιστήμονες με πολυετή εμπειρία στο χώρο του Real Estate. Τα διδασκόμενα μαθήματα περιλαμβάνονται στον οδηγό σπουδών και στον κανονισμό πιστοποίησης για εκτιμητές ακίνητης περιουσίας. Οι προϋποθέσεις για την πιστοποίηση στην κατεύθυνση εκτιμητών ακίνητης περιουσίας εκτός από την παρακολούθηση του πιστοποιημένου εκπαιδευτικού προγράμματος των 44 ωρών και την ύπαρξη σχετικής εμπειρίας στο αντικείμενο  των εκτιμήσεων , είναι η επιτυχής εξέταση με το σύστημα των πολλαπλών επιλογών με βάση τη διδαχθείσα ύλη. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την γραμματεία του Συλλόγου Μεσιτών στο 2103621930 ή στη γραμματεία του εκπαιδευτικού προγράμματος 2102910866 και 6937244739.

 

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου, 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΕΒΥΘΗΣ


Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΜΙΝΑ ΧΑΡΜΠΑΛΗ