Αρχική / Ενημέρωση / Δελτία τύπου

Ανάθεση Ακινήτου
Αν πουλάτε ή ενοικιάζεται κάποιο ακίνητο και επιθυμείται να συνεργασθείτε με τα Μεσιτικά Γραφεία που είναι Μέλη του e-akinita.gr και δραστηριοποιούνται κοντά στην περιοχή που βρίσκεται το ακίνητο, σας παρακαλούμε, συμπληρώστε τη Φόρμα ανάθεσης ακινήτου. Θα επικοινωνήσουν άμεσα μαζί σας, για να σας εξυπηρετήσουν!!!

Φόρμα ανάθεσης ακινήτου

Ζήτηση Ακινήτου
Αν αναζητάτε να αγοράσετε ή να ενοικιάσετε κάποιο ακίνητο και δεν το έχετε ακόμη βρει, παρακαλούμε συμπληρώστε τη Φόρμα Ζήτησης ακινήτου. Τα Μεσιτικά Γραφεία, που είναι Μέλη του e-akinita.gr και δραστηριοποιούνται στις περιοχές που αναζητάτε ακίνητο, θα επικοινωνήσουν, άμεσα μαζί σας, για να σας εξυπηρετήσουν!!!

Φόρμα Ζήτησης ακινήτου

Ενημερωθείτε στο e-mail σας
Για να δημιουργήσετε μια ζήτηση που θα αποθηκευτεί στο σύστημα και θα μπορείτε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις στο e-mail σας για όλα τα νέα ακίνητα που την ικανοποιούν πατήστε

Είσοδος

Δελτίο Τύπου ΟΜΑΣΕ- Φόρος για τα ημιτελή ακίνητα

Παρασκευή, 26 Απριλίου 2013

                                                                                  

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 26 Απριλίου 2013

Με μεγάλη δυσαρέσκεια ενημερωθήκαμε ότι το Υπουργείο Οικονομικών θα ενσωματώσει για πρώτη φορά στο χαράτσι (ΕΕΤΗΔΕ) φόρο για τα ημιτελή ακίνητα, δηλαδή τα υπό κατασκευή ακίνητα τα οποία έχουν εργοταξιακή παροχή ρεύματος, δεν αποφέρουν εισόδημα αλλά ούτε μπορούν να χρησιμοποιηθούν.

Αναμφίβολα μια τέτοια εφαρμογή είναι εντελώς παράλογη και αντιαναπτυξιακή και με τον τρόπο αυτό η κυβέρνηση όχι μόνο επαναλαμβάνει την επιβολή του χαρατσιού για τρίτη συνεχή χρονιά - ενώ είχε δεσμευτεί ότι δεν θα επιβάλει κανένα νέο φόρο - αλλά προσθέτει και για τα ημιτελή ακίνητα.

Είναι λυπηρό να διαπιστώνουμε ότι η κυβέρνηση για ακόμη μια φορά δεν τηρεί τις υποσχέσεις της, συνεχίζει με την υπερφορολόγηση των ακινήτων να διώχνει επενδύσεις, δημιουργεί αρνητική ψυχολογία σε πιθανούς αγοραστές και εξοντώνει με τους υπέρμετρους φόρους τους κατόχους ακινήτων.

Θα πρέπει  άμεσα αυτή η φορολόγηση των ημιτελών ακινήτων να παραλειφθεί.Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου,


Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΡΕΒΥΘΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΜΑΝΟΜΕΝΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ