Ανάθεση Ακινήτου
Αν πουλάτε ή ενοικιάζεται κάποιο ακίνητο και επιθυμείται να συνεργασθείτε με τα Μεσιτικά Γραφεία που είναι Μέλη του e-akinita.gr και δραστηριοποιούνται κοντά στην περιοχή που βρίσκεται το ακίνητο, σας παρακαλούμε, συμπληρώστε τη Φόρμα ανάθεσης ακινήτου. Θα επικοινωνήσουν άμεσα μαζί σας, για να σας εξυπηρετήσουν!!!

Φόρμα ανάθεσης ακινήτου

Ζήτηση Ακινήτου
Αν αναζητάτε να αγοράσετε ή να ενοικιάσετε κάποιο ακίνητο και δεν το έχετε ακόμη βρει, παρακαλούμε συμπληρώστε τη Φόρμα Ζήτησης ακινήτου. Τα Μεσιτικά Γραφεία, που είναι Μέλη του e-akinita.gr και δραστηριοποιούνται στις περιοχές που αναζητάτε ακίνητο, θα επικοινωνήσουν, άμεσα μαζί σας, για να σας εξυπηρετήσουν!!!

Φόρμα Ζήτησης ακινήτου

Ενημερωθείτε στο e-mail σας
Για να δημιουργήσετε μια ζήτηση που θα αποθηκευτεί στο σύστημα και θα μπορείτε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις στο e-mail σας για όλα τα νέα ακίνητα που την ικανοποιούν πατήστε

Είσοδος

Φθινόπωρο 2015

Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 2015

Καλημέρα σε όλους.

Παρακάτω παρουσιάζεται ένα άρθρο για μία θετική εξέλιξη στο τομέα των εμπορικών ακινήτων σε συνέχεια προηγούμενης ανάρτησης.

Καλημέρα σε όλους.

Αστεριάδης Βασίλης.

Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε στο http://propertynewsgr.wordpress.com/Γαλλική «απόβαση» στην Κηφισίας – Ποια πολυεθνική καταλαμβάνει το Kosmopolis


O πολυκινηματογράφος Odeon στο Kosmopolis έφυγε. Όμως ο χώρος δεν θα μείνει αναξιοποίητος. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, η γαλλική πολυεθνική LeroyMerlin στο πλαίσιο επέκτασης των δραστηριοτήτων της στην Ελλάδα ετοιμάζεται να οριστικοποιήσει τη συμφωνία και να ανοίξει το πρώτο της κατάστημα στην «καρδιά» της λεωφόρου Κηφισίας.

Για την λειτουργία του καταστήματος, η συμφωνία αναμένεται να επέλθει ανάμεσα στην τράπεζα Πειραιώς που είναι και η ιδιοκτήτρια του χώρου και στην LeroyMerlin. Θα αφορά στην πώληση του καταστήματος έναντι τιμήματος το οποίο αναμένεται να διαμορφωθεί περί τα 20 εκατομμύρια ευρώ. Να σημειωθεί ότι το cosmopolis βρίσκεται σε στρατηγικό σημείο: κοντά σε πολλά μεγάλα εμπορικά κέντρα (Avenue, Mall) αλλά και δίπλα στο δαχτυλίδι που σημαίνει εξασφαλισμένη πρόσβαση στην Αττική Οδό. Η συνολική επιφάνεια του ακινήτου διαμορφώνεται στα 22.750 τετραγωνικά ενώ η λειτουργία του Kosmopolis ξεκίνησε ακριβώς πριν από 10 χρόνια.
Πληροφορίες από το στρατόπεδο της Leroy αναφέρουν ότι εκτός από το Kosmopolisυπάρχουν σχέδια για δημιουργία τουλάχιστον δύο ακόμη καταστημάτων.


Πηγή: http://www.fpress.gr/epiheiriseis/item/38203-galliki-apovasi-stin-kifisias-%E2%80%93-poia-polyethniki-katalamvanei-to-kosmopolis