Αρχική / Ενημέρωση / Δελτία τύπου

Ανάθεση Ακινήτου
Αν πουλάτε ή ενοικιάζεται κάποιο ακίνητο και επιθυμείται να συνεργασθείτε με τα Μεσιτικά Γραφεία που είναι Μέλη του e-akinita.gr και δραστηριοποιούνται κοντά στην περιοχή που βρίσκεται το ακίνητο, σας παρακαλούμε, συμπληρώστε τη Φόρμα ανάθεσης ακινήτου. Θα επικοινωνήσουν άμεσα μαζί σας, για να σας εξυπηρετήσουν!!!

Φόρμα ανάθεσης ακινήτου

Ζήτηση Ακινήτου
Αν αναζητάτε να αγοράσετε ή να ενοικιάσετε κάποιο ακίνητο και δεν το έχετε ακόμη βρει, παρακαλούμε συμπληρώστε τη Φόρμα Ζήτησης ακινήτου. Τα Μεσιτικά Γραφεία, που είναι Μέλη του e-akinita.gr και δραστηριοποιούνται στις περιοχές που αναζητάτε ακίνητο, θα επικοινωνήσουν, άμεσα μαζί σας, για να σας εξυπηρετήσουν!!!

Φόρμα Ζήτησης ακινήτου

Ενημερωθείτε στο e-mail σας
Για να δημιουργήσετε μια ζήτηση που θα αποθηκευτεί στο σύστημα και θα μπορείτε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις στο e-mail σας για όλα τα νέα ακίνητα που την ικανοποιούν πατήστε

Είσοδος

Δελτίο Τύπου ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΟ ΚΤΗΜΑΤΟΜΕΣΙΤΗ

Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2016
 


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
«ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΟ ΚΤΗΜΑΤΟΜΕΣΙΤΗ»Αθήνα, 27 Δεκεμβρίου 2016


       Μετά το απαράδεκτο και κατακριτέο περιστατικό στο οποίο εμπλέκεται μεσίτης Αθηνών, η διοίκηση του Συλλόγου Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Αθηνών - Αττικής καταγγέλλει κάθε παράνομη και καταχρηστική ενέργεια του συγκεκριμένου μεσίτη εάν αποδειχθούν τα όσα αναφέρονται από τον Τύπο ως αληθή και θα συστηθεί άμεσα Πειθαρχικό Συμβούλιο για την άμεση αποπομπή του από το επάγγελμα.
       Να αναφερθεί ότι πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό που δεν αντικατοπτρίζει τον επαγγελματισμό και την σοβαρότητα των Ελλήνων κτηματομεσιτών και προειδοποιούμε τους συναλλασσόμενους που ενδιαφέρονται για αγορά, πώληση ή αντιπαροχή ακινήτων να συνεργάζονται με νόμιμους κτηματομεσίτες, να μην δίνουν καμία προκαταβολή και να μην προβαίνουν σε ενέργειες χωρίς την νομική συμβουλή.Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου,

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΡΕΒΥΘΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΧΑΡΜΠΑΛΗ ΑΣΗΜΕΝΙΑ