Αρχική / Συμβουλευτικές Υπηρεσίες / Ο Σύλλογος – Συμβουλευτικές Υπηρεσίες

Ανάθεση Ακινήτου
Αν πουλάτε ή ενοικιάζεται κάποιο ακίνητο και επιθυμείται να συνεργασθείτε με τα Μεσιτικά Γραφεία που είναι Μέλη του e-akinita.gr και δραστηριοποιούνται κοντά στην περιοχή που βρίσκεται το ακίνητο, σας παρακαλούμε, συμπληρώστε τη Φόρμα ανάθεσης ακινήτου. Θα επικοινωνήσουν άμεσα μαζί σας, για να σας εξυπηρετήσουν!!!

Φόρμα ανάθεσης ακινήτου

Ζήτηση Ακινήτου
Αν αναζητάτε να αγοράσετε ή να ενοικιάσετε κάποιο ακίνητο και δεν το έχετε ακόμη βρει, παρακαλούμε συμπληρώστε τη Φόρμα Ζήτησης ακινήτου. Τα Μεσιτικά Γραφεία, που είναι Μέλη του e-akinita.gr και δραστηριοποιούνται στις περιοχές που αναζητάτε ακίνητο, θα επικοινωνήσουν, άμεσα μαζί σας, για να σας εξυπηρετήσουν!!!

Φόρμα Ζήτησης ακινήτου

Ενημερωθείτε στο e-mail σας
Για να δημιουργήσετε μια ζήτηση που θα αποθηκευτεί στο σύστημα και θα μπορείτε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις στο e-mail σας για όλα τα νέα ακίνητα που την ικανοποιούν πατήστε

Είσοδος

Νομικές , Λογιστικές, Εκτιμητικές και Τεχνικές Συμβουλές – Ενημέρωση

Τρίτη, 15 Μαΐου 2012

Εξειδικευμένοι Σύμβουλοι

 

Σας ενημερώνουμε ότι στο πλαίσιο της διαρκούς αναβάθμισης και επέκτασης των υπηρεσιών μας προς όλα τα μέλη μας, από 1-2-2010 οι συνάδελφοι μπορούν να επικοινωνούν με τους νομικούς συμβούλους του Συλλόγου μας, Μεϊδάνη Χάρη και Φιλιππίδη Μιχάλη, με τον λογιστή Σκορδούμπλα Δημήτρη ,τον εκτιμητή Αστεριάδη Βασίλη, καθώς και με τον πολιτικό μηχανικό Ηλία Καλοφωτιά, μέσω e-mail ( mesites@otenet.gr ) ή τηλεφωνικώς κάθε Τρίτη απόγευμα ( 210-3621930 ) 17:00-18:00 ή με επίσκεψη την ίδια μέρα και ώρες στα γραφεία του Συλλόγου για την άμεση επίλυση οποιουδήποτε νομικού , λογιστικού και εκτιμητικού θέματος τους .

 Να υπενθυμίσουμε οτι αυτή η υπηρεσία παρέχεται δωρεάν σε όλα τα ενεργά μέλη του Συλλόγου μας