Αρχική / Ενημέρωση / Ανακοινώσεις

Ανάθεση Ακινήτου
Αν πουλάτε ή ενοικιάζεται κάποιο ακίνητο και επιθυμείται να συνεργασθείτε με τα Μεσιτικά Γραφεία που είναι Μέλη του e-akinita.gr και δραστηριοποιούνται κοντά στην περιοχή που βρίσκεται το ακίνητο, σας παρακαλούμε, συμπληρώστε τη Φόρμα ανάθεσης ακινήτου. Θα επικοινωνήσουν άμεσα μαζί σας, για να σας εξυπηρετήσουν!!!

Φόρμα ανάθεσης ακινήτου

Ζήτηση Ακινήτου
Αν αναζητάτε να αγοράσετε ή να ενοικιάσετε κάποιο ακίνητο και δεν το έχετε ακόμη βρει, παρακαλούμε συμπληρώστε τη Φόρμα Ζήτησης ακινήτου. Τα Μεσιτικά Γραφεία, που είναι Μέλη του e-akinita.gr και δραστηριοποιούνται στις περιοχές που αναζητάτε ακίνητο, θα επικοινωνήσουν, άμεσα μαζί σας, για να σας εξυπηρετήσουν!!!

Φόρμα Ζήτησης ακινήτου

Ενημερωθείτε στο e-mail σας
Για να δημιουργήσετε μια ζήτηση που θα αποθηκευτεί στο σύστημα και θα μπορείτε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις στο e-mail σας για όλα τα νέα ακίνητα που την ικανοποιούν πατήστε

Είσοδος

Απόφαση Ασφαλιστικών Μέτρων του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών δικαιώνει το μέλος μας, Βασίλειο Μακρή, μετά από προσβολή του σήματός του

Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2013

   Ο Βασίλειος Μακρής, μέλος του Συλλόγου μας, χρησιμοποιεί το σήμα «MAKRIS REAL ESTATE» ανελλιπώς ήδη από την έναρξη των δραστηριοτήτων του το έτος 1994 ως επωνυμία, έχει δε ήδη από το έτος 2007 καταστεί δικαιούχος του ανωτέρω σήματος κατοχυρώνοντάς το με αμετάκλητη απόφαση της Διοικητικής Επιτροπής Σημάτων του Υπουργείου Ανάπτυξης.

   Πρόσφατα, έπεσε στην αντίληψή του η χρησιμοποίηση του ανωτέρω σήματος και επωνυμίας του, ιδιαιτέρως στα πλαίσια του διαδικτύου, από πρόσωπο που δεν είχε το δικαίωμα χρήσης αυτού, φυσικά χωρίς την άδειά του.

   Με απόφαση ασφαλιστικών μέτρων υποχρεώθηκε προσωρινά ο αντίδικός του:
α) να αποσύρει και να παύσει κάθε χρήση του διακριτικού τίτλου «MAKRIS REAL ESTATE» ή «E. MAKRIS REAL ESTATE» ή «E.G. MAKRIS REAL ESTATE» ή άλλου παραπλήσιου με αυτόν
β) να αποσύρει όλα τα σχετικά διαφημιστικά φυλλάδια, πινακίδες, έντυπα συμβάσεων, τιμολόγια, επιστολές και στις σφραγίδες του που έχει κυκλοφορήσει και τα οποία αναγράφουν τη φράση «MAKRIS REAL ESTATE» ή «E. MAKRIS REAL ESTATE» ή «E.G. MAKRIS REAL ESTATE»
γ) να διαφημίζει και προσφέρει υπό τα ανωτέρω διακριτικά γνωρίσματα τις υπηρεσίες του ως μεσίτης αστικών συμβάσεων τόσο στο διαδίκτυο όσο και με οποιαδήποτε άλλη μορφή (πινακίδες, καταχωρήσεις στον τύπο, τιμοκαταλόγους, διαφημιστικά έντυπα, κάρτες, επιστολόχαρτα)
δ) να μην προβεί σε νέα καταχώριση του σχετικού ονόματος χώρου (domain name) στο Internet, με την ένδειξη «www.makrisrealestate.gr», ή άλλη παραπλήσια που θα περιέχει τη λέξη «makris».

   Παράλληλα, το Δικαστήριο υποχρέωσε την παραχωρήτρια του domain name εταιρία να απενεργοποιήσει προσωρινά το όνομα χώρου (domain name) το οποίο καθ’ υπόδειξη του πρώτου καθ’ ου ή τρίτου, στην ενεργοποίηση άλλου (νέου) ονόματος χώρου (domain name) το οποίο να περιέχει πρωτίστως το διακριτικό γνώρισμα και σήμα του αιτούντος «Makris Real Estate» και κατά δεύτερον το επώνυμο του αιτούντος, ήτοι το «Makris» από τα οποία να δηλώνεται η συγκεκριμένη επαγγελματική ιδιότητά του ως κτηματομεσίτη.

   Επιπλέον, διέταξε την, με απόφαση του Προέδρου της Ε.Ε.Τ.Τ. ή του νόμιμου αναπληρωτή του, προσωρινή απενεργοποίηση του ονόματος χώρου (domain name) «www.makrisrealestate.gr», υποχρεώνοντας τους αντιδίκους προσωρινά να παραλείπουν στο μέλλον τη διενέργεια των ανωτέρω πράξεων.

  Τέλος, απείλησε σε βάρος του αντιδίκου προσωπική κράτηση δύο (2) μηνών, χρηματική ποινή υπέρ μας χιλίων (1.000) ευρώ, για κάθε παράβαση της απόφασης αυτής.

  Υπενθυμίζεται ότι επίσημη ιστοσελίδα του μέλους μας, Βασιλείου Μακρή, είναι η εξής: www.vmakrisrealestate.gr.