Αρχική / Ενημέρωση / Ανακοινώσεις

Ανάθεση Ακινήτου
Αν πουλάτε ή ενοικιάζεται κάποιο ακίνητο και επιθυμείται να συνεργασθείτε με τα Μεσιτικά Γραφεία που είναι Μέλη του e-akinita.gr και δραστηριοποιούνται κοντά στην περιοχή που βρίσκεται το ακίνητο, σας παρακαλούμε, συμπληρώστε τη Φόρμα ανάθεσης ακινήτου. Θα επικοινωνήσουν άμεσα μαζί σας, για να σας εξυπηρετήσουν!!!

Φόρμα ανάθεσης ακινήτου

Ζήτηση Ακινήτου
Αν αναζητάτε να αγοράσετε ή να ενοικιάσετε κάποιο ακίνητο και δεν το έχετε ακόμη βρει, παρακαλούμε συμπληρώστε τη Φόρμα Ζήτησης ακινήτου. Τα Μεσιτικά Γραφεία, που είναι Μέλη του e-akinita.gr και δραστηριοποιούνται στις περιοχές που αναζητάτε ακίνητο, θα επικοινωνήσουν, άμεσα μαζί σας, για να σας εξυπηρετήσουν!!!

Φόρμα Ζήτησης ακινήτου

Ενημερωθείτε στο e-mail σας
Για να δημιουργήσετε μια ζήτηση που θα αποθηκευτεί στο σύστημα και θα μπορείτε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις στο e-mail σας για όλα τα νέα ακίνητα που την ικανοποιούν πατήστε

Είσοδος

«Σεμινάριο για θετική ψυχολογία στην αγορά ακινητών & παραλαβή δωρεάν ημερολογίων - ατζεντών, ταυτότητας και πιστοποιητικού στα Γραφεία του Συλλόγου»

Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2012

ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

Αγαπητοί Συνάδελφοι ,

  Το Διοικητικό Συμβούλιο Αθηνών – Αττικής σας προσκαλεί στο Σεμινάριο – Συζήτηση που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 16:00μμ στα γραφεία του Συλλόγου (Χαριλάου Τρικούπη 24, Αθήνα)

 Ομιλητές θα είναι:

 Ο κύριος Πιπερόπουλος Γιώργος Δρ. Κοινωνιολογίας-Ψυχολογίας, καθηγητής Επικοινωνιολογίας και πρώην Πρόεδρος στο Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη και ο κύριος Λαδάς Αναστάσιος Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Διοίκησης B.Sc MBA Finance.

 Το Σεμινάριο απευθύνεται στον Επαγγελματία Κτηματομεσίτη που αναζητά λύσεις για την αντιμετώπιση της παρούσας ύφεσης που επικρατεί στην κτηματαγορά.

 Σκοπός του Σεμιναρίου είναι να βοηθήσει τον συμμετέχοντα να εφαρμόσει πλάνα και στρατηγικές για την αντιμετώπισης της κρίσης επιτυγχάνοντας αύξηση των πωλήσεών του, να δώσει την ευκαιρία να διευρύνει τις επαγγελματικές του γνώσεις και να προσαρμόσει εναλλακτικές τεχνικές πώλησης που θα ανταποκρίνονται στο νέο απαιτητικό περιβάλλον.

 Ύστερα από παράκληση πολλών από εσάς, πραγματοποιούμε το συγκεκριμένο σεμινάριο το οποίο θα εστιάσει την πρωτόγνωρη ύφεση που περνάει αυτή τη στιγμή ο κλάδος μας με δυο εξέχοντες ομιλητές. Πιστεύουμε ότι η ψυχολογική ανάταση, η ενθάρρυνση και η θετική σκέψη είναι αυτά που πρέπει να κατανοήσουμε και να πράξουμε εάν θέλουμε πραγματικά να συνεχίσουμε αυτό που κάνουμε χρόνια με τόση αγάπη και αφοσίωση. Διαφορετικά θα πρέπει να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα της αγοράς ή να αλλάξουμε επαγγελματική κατεύθυνση.

Εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου,