Αρχική / Ενημέρωση / Ανακοινώσεις

Ανάθεση Ακινήτου
Αν πουλάτε ή ενοικιάζεται κάποιο ακίνητο και επιθυμείται να συνεργασθείτε με τα Μεσιτικά Γραφεία που είναι Μέλη του e-akinita.gr και δραστηριοποιούνται κοντά στην περιοχή που βρίσκεται το ακίνητο, σας παρακαλούμε, συμπληρώστε τη Φόρμα ανάθεσης ακινήτου. Θα επικοινωνήσουν άμεσα μαζί σας, για να σας εξυπηρετήσουν!!!

Φόρμα ανάθεσης ακινήτου

Ζήτηση Ακινήτου
Αν αναζητάτε να αγοράσετε ή να ενοικιάσετε κάποιο ακίνητο και δεν το έχετε ακόμη βρει, παρακαλούμε συμπληρώστε τη Φόρμα Ζήτησης ακινήτου. Τα Μεσιτικά Γραφεία, που είναι Μέλη του e-akinita.gr και δραστηριοποιούνται στις περιοχές που αναζητάτε ακίνητο, θα επικοινωνήσουν, άμεσα μαζί σας, για να σας εξυπηρετήσουν!!!

Φόρμα Ζήτησης ακινήτου

Ενημερωθείτε στο e-mail σας
Για να δημιουργήσετε μια ζήτηση που θα αποθηκευτεί στο σύστημα και θα μπορείτε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις στο e-mail σας για όλα τα νέα ακίνητα που την ικανοποιούν πατήστε

Είσοδος

Δωρεάν Επιμορφωτικά Σεμινάρια Μεσιτών

Τρίτη, 19 Ιουνίου 2012

Παρασκευή, 30 Μάρτιος 2012 06:50

Αθήνα, 28 Μαρτίου 2012

ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΚΤΗΜΑΤΟΜΕΣΙΤΩΝ

Δωρεάν επιμορφωτικά σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν άμεσα και θα αφορούν τις αλλαγές και τις βελτιώσεις που θα προκύψουν από το νέο νομοσχέδιο το οποίο ευελπιστούμε να ψηφιστεί εντός της επόμενης εβδομάδας.

Τα δωρεάν αυτά σεμινάρια θα διεξάγονται στα ιδιόκτητα γραφεία του Συλλόγου μας από έγκριτους και εξειδικευμένους εισηγητές ανά αντικείμενο (μηχανικούς, νομικούς, συμβολαιογράφους και εκτιμητές).

Ο σκοπός των σεμιναρίων είναι για να γνωρίσουν οι κτηματομεσίτες τις βελτιώσεις που θα φέρει το καινούριο νομοσχέδιο και πως θα τις αναπτύξουν με επιτυχία και αποτελεσματικότητα όπως:

  • αποκλειστικότητα ανάθεσης ακινήτου δια νόμου
  • απλή εντολή ανάθεσης ή αγοράς και αντιπαροχής ακινήτου
  • συλλογή αναγκαίων χαρτιών όταν μας αναθέτουν κάποιο ακίνητο για πώληση ή ενοικίαση (τίτλοι ιδιοκτησίας-κτηματολόγια πιστοποιητικό από δασική υπηρεσία κα)
  • προώθηση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο χωρίς υπερβολές και περιττά έξοδα των ακινήτων
  • διαπραγμάτευση των ακινήτων
  • σύναψη συμβολαίου
  • κατοχύρωση αμοιβής με τον καλύτερο δυνατό τρόπο

Επίσης, θα αναλυθούν όλα τα άρθρα για να γίνουν κατανοητά από τους συναδέλφους όπως πειθαρχικές επιτροπές, ποινές για αυτούς που παράνομα και χωρίς άδεια εξασκούν το επάγγελμα, αμοιβές, αθέμιτος ανταγωνισμός κα.

Τα δωρεάν σεμινάρια θα απευθύνονται σε όλους τους νόμιμους κτηματομεσίτες, τους υπαλλήλους τους και τους συγγενείς τους και ο χρόνος διεξαγωγής τους θα διεξαχθεί όταν ψηφιστεί το νομοσχέδιο.

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου,

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                         Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΡΕΒΥΘΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ                   ΧΑΡΜΠΑΛΗ ΑΣΗΜΕΝΙΑ