Αρχική / Ενημέρωση / Δελτία τύπου

Ανάθεση Ακινήτου
Αν πουλάτε ή ενοικιάζεται κάποιο ακίνητο και επιθυμείται να συνεργασθείτε με τα Μεσιτικά Γραφεία που είναι Μέλη του e-akinita.gr και δραστηριοποιούνται κοντά στην περιοχή που βρίσκεται το ακίνητο, σας παρακαλούμε, συμπληρώστε τη Φόρμα ανάθεσης ακινήτου. Θα επικοινωνήσουν άμεσα μαζί σας, για να σας εξυπηρετήσουν!!!

Φόρμα ανάθεσης ακινήτου

Ζήτηση Ακινήτου
Αν αναζητάτε να αγοράσετε ή να ενοικιάσετε κάποιο ακίνητο και δεν το έχετε ακόμη βρει, παρακαλούμε συμπληρώστε τη Φόρμα Ζήτησης ακινήτου. Τα Μεσιτικά Γραφεία, που είναι Μέλη του e-akinita.gr και δραστηριοποιούνται στις περιοχές που αναζητάτε ακίνητο, θα επικοινωνήσουν, άμεσα μαζί σας, για να σας εξυπηρετήσουν!!!

Φόρμα Ζήτησης ακινήτου

Ενημερωθείτε στο e-mail σας
Για να δημιουργήσετε μια ζήτηση που θα αποθηκευτεί στο σύστημα και θα μπορείτε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις στο e-mail σας για όλα τα νέα ακίνητα που την ικανοποιούν πατήστε

Είσοδος

Δελτίο Τύπου ΦΟΡΟΕΠΙΔΡΟΜΗ ΣΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΜΕ ΑΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Τρίτη, 13 Οκτωβρίου 2015
 

Αθήνα, 13 Οκτωβρίου 2015


ΘΕΜΑ: ΦΟΡΟΕΠΙΔΡΟΜΗ ΣΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΜΕ ΑΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


    Μετά από τα πρωτόγνωρα πολιτικά και οικονομικά γεγονότα που εξελίχθηκαν τους τελευταίους μήνες στην χώρα μας, αυτό τον σεισμό μεγατόνων που επέφερε μεγάλη ζημιά στην ελληνική οικονομία και ιδιαίτερα στον κλάδο της κτηματαγοράς πιστεύαμε ότι η νέα Κυβέρνηση θα φέρει νομοσχέδια τα οποία θα στηρίξουν και θα σταθεροποιήσουν την κατάσταση. Αντιθέτως, παρακολουθούμε δημοσιεύματα που αναφέρονται σε δυσβάσταχτους φόρους και πρωτόγνωρους τρόπους για μεγέθυνση της φορολογίας στα ακίνητα. Θα πρέπει να αντιληφθεί η Κυβέρνηση και κυρίως το Υπουργείο Οικονομικών ότι η υπέρμετρη φορολογία στα ακίνητα θα εξοντώσει την μεσαία τάξη, θα βάλει ταφόπλακα στην Ελληνική κτηματαγορά, θα διώξει τις επενδύσεις και αυτό που θα καταφέρει είναι να έρθουν πιο γρήγορα τα διεθνή «κοράκια» που θα υφαρπάξουν τις περιουσίες των συμπολιτών μας.

   Θα πρέπει άμεσα να αλλάξει η νοοτροπία του Υπουργείου Οικονομικών της συνέχισης της αύξησης της φορολογίας και να αντικατασταθεί με νομοσχέδια που στόχο έχουν τις επενδύσεις, την προσέλκυση ξένων κεφαλαίων, την μείωση της ανεργίας και την αύξηση του τζίρου στις Ελληνικές εταιρείες. Χωρίς επενδύσεις και σταθερά φορολογικά νομοσχέδια, χωρίς μείωση της γραφειοκρατίας και με έκτακτες εισφορές, είναι μαθηματικά βέβαιο ότι θα εξοντωθεί η Ελληνική επιχειρηματικότητα, οι ιδιοκτήτες ακινήτων και παράλληλα η απουσία ανάπτυξης θα συμπαρασύρει όλους τους Έλληνες πολίτες στην ανεργία και την εξαθλίωση.
Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου,


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΡΕΒΥΘΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΧΑΡΜΠΑΛΗ ΑΣΗΜΕΝΙΑ