Αρχική / Ενημέρωση / Εκδηλώσεις

Ανάθεση Ακινήτου
Αν πουλάτε ή ενοικιάζεται κάποιο ακίνητο και επιθυμείται να συνεργασθείτε με τα Μεσιτικά Γραφεία που είναι Μέλη του e-akinita.gr και δραστηριοποιούνται κοντά στην περιοχή που βρίσκεται το ακίνητο, σας παρακαλούμε, συμπληρώστε τη Φόρμα ανάθεσης ακινήτου. Θα επικοινωνήσουν άμεσα μαζί σας, για να σας εξυπηρετήσουν!!!

Φόρμα ανάθεσης ακινήτου

Ζήτηση Ακινήτου
Αν αναζητάτε να αγοράσετε ή να ενοικιάσετε κάποιο ακίνητο και δεν το έχετε ακόμη βρει, παρακαλούμε συμπληρώστε τη Φόρμα Ζήτησης ακινήτου. Τα Μεσιτικά Γραφεία, που είναι Μέλη του e-akinita.gr και δραστηριοποιούνται στις περιοχές που αναζητάτε ακίνητο, θα επικοινωνήσουν, άμεσα μαζί σας, για να σας εξυπηρετήσουν!!!

Φόρμα Ζήτησης ακινήτου

Ενημερωθείτε στο e-mail σας
Για να δημιουργήσετε μια ζήτηση που θα αποθηκευτεί στο σύστημα και θα μπορείτε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις στο e-mail σας για όλα τα νέα ακίνητα που την ικανοποιούν πατήστε

Είσοδος

Συνέδριο "Greek Russian Tourism & Property" 25/02/2010

Κυριακή, 17 Ιουνίου 2012


Το Ελληνορωσικό Εμπορικό Επιμελητήριο και η Real Events A.E. διοργανώνουν από κοινού στις 25 Φεβρουαρίου 2010, στο ξενοδοχείο "Μεγάλη Βρεταννία" Συνέδριο με θέμα "Greek Russian Tourism & Property : Challenges & Opportunities for St Petersburg". Το Συνέδριο έχει ως κύριο στόχο μεταξύ άλλων την  προώθηση της ελληνορωσικής συνεργασίας στον τομέα του τουρισμού και του τουριστικού real estate.

Συνημμένα:
  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ [ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ] 279 Kb
  ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ [ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ] 273 Kb
  ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ [ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ] 631 Kb