Αρχική / Συμβουλευτικές Υπηρεσίες / Ο Σύλλογος – Συμβουλευτικές Υπηρεσίες

Ανάθεση Ακινήτου
Αν πουλάτε ή ενοικιάζεται κάποιο ακίνητο και επιθυμείται να συνεργασθείτε με τα Μεσιτικά Γραφεία που είναι Μέλη του e-akinita.gr και δραστηριοποιούνται κοντά στην περιοχή που βρίσκεται το ακίνητο, σας παρακαλούμε, συμπληρώστε τη Φόρμα ανάθεσης ακινήτου. Θα επικοινωνήσουν άμεσα μαζί σας, για να σας εξυπηρετήσουν!!!

Φόρμα ανάθεσης ακινήτου

Ζήτηση Ακινήτου
Αν αναζητάτε να αγοράσετε ή να ενοικιάσετε κάποιο ακίνητο και δεν το έχετε ακόμη βρει, παρακαλούμε συμπληρώστε τη Φόρμα Ζήτησης ακινήτου. Τα Μεσιτικά Γραφεία, που είναι Μέλη του e-akinita.gr και δραστηριοποιούνται στις περιοχές που αναζητάτε ακίνητο, θα επικοινωνήσουν, άμεσα μαζί σας, για να σας εξυπηρετήσουν!!!

Φόρμα Ζήτησης ακινήτου

Ενημερωθείτε στο e-mail σας
Για να δημιουργήσετε μια ζήτηση που θα αποθηκευτεί στο σύστημα και θα μπορείτε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις στο e-mail σας για όλα τα νέα ακίνητα που την ικανοποιούν πατήστε

Είσοδος

Η τεχνολογία του Real estate (Συμβουλές )…

Τρίτη, 15 Μαΐου 2012


Σας ενημερώνουμε ότι στο πλαίσιο της διαρκούς αναβάθμισης και επέκτασης των υπηρεσιών μας προς όλα τα μέλη μας, από 9-7-2012 θα μπορούν αυτά μέσω του επίσημου site του Συλλόγου μας, www.e-akinita.gr, να επικοινωνούν στο εξής με τον  σύμβουλο του Συλλόγου μας για Θέματα Τεχνολογίας (Real Estate Technology Tools),  Κο Θανάση Αθανασόπουλο,  μέσω τηλεφώνου και μέσω e-mail,  για την άμεση επίλυση οποιουδήποτε Τεχνολογικού θέματος που αφορά το νέο σύγχρονο Real Estate Portal του Συλλόγου μας.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210-9345586

Ηλεκτρονική Δ/νση: info@fortunethellas.gr

Ιστοσελίδα:www.e-agents.gr