Αρχική / Ειδήσεις / Χρηματοδότηση

Ανάθεση Ακινήτου
Αν πουλάτε ή ενοικιάζεται κάποιο ακίνητο και επιθυμείται να συνεργασθείτε με τα Μεσιτικά Γραφεία που είναι Μέλη του e-akinita.gr και δραστηριοποιούνται κοντά στην περιοχή που βρίσκεται το ακίνητο, σας παρακαλούμε, συμπληρώστε τη Φόρμα ανάθεσης ακινήτου. Θα επικοινωνήσουν άμεσα μαζί σας, για να σας εξυπηρετήσουν!!!

Φόρμα ανάθεσης ακινήτου

Ζήτηση Ακινήτου
Αν αναζητάτε να αγοράσετε ή να ενοικιάσετε κάποιο ακίνητο και δεν το έχετε ακόμη βρει, παρακαλούμε συμπληρώστε τη Φόρμα Ζήτησης ακινήτου. Τα Μεσιτικά Γραφεία, που είναι Μέλη του e-akinita.gr και δραστηριοποιούνται στις περιοχές που αναζητάτε ακίνητο, θα επικοινωνήσουν, άμεσα μαζί σας, για να σας εξυπηρετήσουν!!!

Φόρμα Ζήτησης ακινήτου

Ενημερωθείτε στο e-mail σας
Για να δημιουργήσετε μια ζήτηση που θα αποθηκευτεί στο σύστημα και θα μπορείτε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις στο e-mail σας για όλα τα νέα ακίνητα που την ικανοποιούν πατήστε

Είσοδος

Εγκρίθηκε η επέκταση του λιμανιού του Κατάκολου

Σάββατο, 16 Ιουνίου 2012


Την αύξηση των θέσεων πρόσδεσης για κρουαζιερόπλοια στο λιμάνι του Κατάκολου όπου τα τελευταία χρόνια καταγράφεται σημαντική αύξηση στην τουριστική κίνηση με πόλο έλξης την Αρχαία Ολυμπία, ενέκρινε η Επιτροπή Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Λιμένων (ΕΣΑΛ) της Γενικής Γραμματείας Λιμένων.

Αναλυτικότερα, εγκρίθηκε από την ΕΣΑΛ η προμελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων για την επέκταση των υποδομών του ώστε να αποκτήσει συνολικά τέσσερις θέσεις πρόσδεσης κρουαζιερόπλοιων, από τρεις που διαθέτει σήμερα, ενώ άμεσα θα προχωρήσει η ένταξη των έργων σε ευρωπαϊκά προγράμματα για την εξασφάλιση της απαιτούμενης χρηματοδότησης και την προκήρυξη των διαγωνισμών για την κατασκευή τους.


Επιπλέον, στην Πάτρα αποφασίστηκε να προωθηθούν έργα ύψους €186 εκατ. τα οποία αφορούν: Την ολοκλήρωση της 5ης νηοδόχου οχηματαγωγών πλοίων, εμπορικό κρηπίδωμα μήκους 305 μέτρων, πλευρικό κρηπίδωμα, δημιουργία χερσαίων χώρων και έργα οδοποιίας συνολικής έκτασης 110 στρεμμάτων, δύο τερματικούς σταθμούς επιβατών, πύργο ελέγχου και άλλες υποδομές.

Τα έργα αυτά θα πρέπει να έχουν υλοποιηθεί έως το 2014. Στην Ηγουμενίτσα ο προϋπολογισμός των έργων διαμορφώθηκε στα €110 εκατ. Τα έργα αφορούν, την κατασκευή δύο προβλητών μήκους 198 μέτρων το καθένας για την πλαγιοδέτηση επιβατηγών - οχηματαγωγών πλοίων, νέα κρηπιδώματα και διαμόρφωση χερσαίων χώρων έκτασης 90 στρεμμάτων.