Αρχική / Ειδήσεις / Χρηματοδότηση

Ανάθεση Ακινήτου
Αν πουλάτε ή ενοικιάζεται κάποιο ακίνητο και επιθυμείται να συνεργασθείτε με τα Μεσιτικά Γραφεία που είναι Μέλη του e-akinita.gr και δραστηριοποιούνται κοντά στην περιοχή που βρίσκεται το ακίνητο, σας παρακαλούμε, συμπληρώστε τη Φόρμα ανάθεσης ακινήτου. Θα επικοινωνήσουν άμεσα μαζί σας, για να σας εξυπηρετήσουν!!!

Φόρμα ανάθεσης ακινήτου

Ζήτηση Ακινήτου
Αν αναζητάτε να αγοράσετε ή να ενοικιάσετε κάποιο ακίνητο και δεν το έχετε ακόμη βρει, παρακαλούμε συμπληρώστε τη Φόρμα Ζήτησης ακινήτου. Τα Μεσιτικά Γραφεία, που είναι Μέλη του e-akinita.gr και δραστηριοποιούνται στις περιοχές που αναζητάτε ακίνητο, θα επικοινωνήσουν, άμεσα μαζί σας, για να σας εξυπηρετήσουν!!!

Φόρμα Ζήτησης ακινήτου

Ενημερωθείτε στο e-mail σας
Για να δημιουργήσετε μια ζήτηση που θα αποθηκευτεί στο σύστημα και θα μπορείτε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις στο e-mail σας για όλα τα νέα ακίνητα που την ικανοποιούν πατήστε

Είσοδος

Κατώτερα των στόχων τα στοιχεία του προϋπολογισμού

Σάββατο, 16 Ιουνίου 2012


Κατώτερα των στόχων του προσχεδίου προϋπολογισμού αλλά και χειρότερα των προσωρινών στοιχείων που ανακοινώθηκαν προ λίγων ημερών, διαμορφώθηκαν τα επίσημα στοιχεία εκτέλεσης του κρατικού προϋπολογισμού για το εννεάμηνο Ιανουαρίου – Σεπτεμβρίου 2010.


Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που δημοσιοποίησε χθες το υπουργείο Οικονομικών το έλλειμμα περιορίστηκε στα 16,299 δισ. ευρώ από 23,579 δισ. ευρώ το αντίστοιχο διάστημα του 2009 σημειώνοντας μείωση 30,9% έναντι στόχου μείωσης στο εννεάμηνο κατά 29% με βάση τον επικαιροποιημένο στόχο του Αυγούστου του Προγράμματος Οικονομικής Πολιτικής και έναντι στόχου μείωσης 36,9 %με βάση το Προσχέδιο Προϋπολογισμού. Σύμφωνα δε με τα προσωρινά στοιχεία το έλλειμμα παρουσιαζόταν μειωμένο κατά 31,1%

Ειδικότερα τα καθαρά έσοδα του τακτικού προϋπολογισμού αυξήθηκαν κατά 3,6% σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του προηγούμενου έτους, έναντι ετήσιου στόχου για αύξηση κατά 8,7% σύμφωνα με τις εκτιμήσεις πραγματοποιήσεων του προσχεδίου του προϋπολογισμού για το έτος 2011 ενώ στα προσωρινά στοιχεία αναφερόταν πως σημείωσαν αύξηση κατά 3,7%.

Την ίδια στιγμή οι δαπάνες του τακτικού προϋπολογισμού μειώθηκαν κατά 7% αντί 7,1% που αναφερόταν στα προσωρινά στοιχεία, με τις πρωτογενείς δαπάνες να είναι μειωμένες κατά 11,6% έναντι ετήσιου στόχου μείωσης κατά 9,2% ενώ οι τόκοι αυξήθηκαν κατά 8% έναντι ετήσιας πρόβλεψης για αύξηση κατά 7,2%. Σύμφωνα με το υπουργείο Οικονομικών η μείωση των πρωτογενών δαπανών οφείλεται κυρίως στον περιορισμό κατά 1,66 δισ. ευρώ των δαπανών για Ασφάλιση και Περίθαλψη σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2009, τη μείωση κατά 1,11 δισ. ευρώ των λειτουργικών και λοιπών δαπανών καθώς και στην μείωση των Αποδοχών και Συντάξεων κατά 1,219 δισ. ευρώ. Τέλος, οι δαπάνες του ΠΔΕ είναι περιορισμένες κατά 30,3% και τα έσοδα του κατά 3,3% σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2009.