Αρχική / Ειδήσεις / Χρηματοδότηση

Ανάθεση Ακινήτου
Αν πουλάτε ή ενοικιάζεται κάποιο ακίνητο και επιθυμείται να συνεργασθείτε με τα Μεσιτικά Γραφεία που είναι Μέλη του e-akinita.gr και δραστηριοποιούνται κοντά στην περιοχή που βρίσκεται το ακίνητο, σας παρακαλούμε, συμπληρώστε τη Φόρμα ανάθεσης ακινήτου. Θα επικοινωνήσουν άμεσα μαζί σας, για να σας εξυπηρετήσουν!!!

Φόρμα ανάθεσης ακινήτου

Ζήτηση Ακινήτου
Αν αναζητάτε να αγοράσετε ή να ενοικιάσετε κάποιο ακίνητο και δεν το έχετε ακόμη βρει, παρακαλούμε συμπληρώστε τη Φόρμα Ζήτησης ακινήτου. Τα Μεσιτικά Γραφεία, που είναι Μέλη του e-akinita.gr και δραστηριοποιούνται στις περιοχές που αναζητάτε ακίνητο, θα επικοινωνήσουν, άμεσα μαζί σας, για να σας εξυπηρετήσουν!!!

Φόρμα Ζήτησης ακινήτου

Ενημερωθείτε στο e-mail σας
Για να δημιουργήσετε μια ζήτηση που θα αποθηκευτεί στο σύστημα και θα μπορείτε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις στο e-mail σας για όλα τα νέα ακίνητα που την ικανοποιούν πατήστε

Είσοδος

Ανοιγει η "κάνουλα" των τραπεζών

Σάββατο, 16 Ιουνίου 2012


Τη διοχέτευση τουλάχιστον €7,5 δισ. στην πραγματική οικονομία από το νέο πακέτο εγγυήσεων του δημοσίου ύψους €25 δισ. προβλέπει το «σύμφωνο ρευστότητας» που συμφωνήθηκε στη συνάντηση που είχε η Ένωση Ελληνικών Τραπεζών με τον υπουργό Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου και υπουργό Περιφερειακής Ανάπτυξης Μ. Χρυσοχοΐδη.

Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου τόνισε ότι η Τράπεζα της Ελλάδος και οι επόπτες που έχει τοποθετήσει το Δημόσιο στα πιστωτικά ιδρύματα θα διασφαλίζουν και θα εγγυώνται την πορεία αύξησης της πιστωτικής επέκτασης σε κάθε τράπεζα ξεχωριστά και όλες μαζί.