Αρχική / Ειδήσεις / Χρηματοδότηση

Ανάθεση Ακινήτου
Αν πουλάτε ή ενοικιάζεται κάποιο ακίνητο και επιθυμείται να συνεργασθείτε με τα Μεσιτικά Γραφεία που είναι Μέλη του e-akinita.gr και δραστηριοποιούνται κοντά στην περιοχή που βρίσκεται το ακίνητο, σας παρακαλούμε, συμπληρώστε τη Φόρμα ανάθεσης ακινήτου. Θα επικοινωνήσουν άμεσα μαζί σας, για να σας εξυπηρετήσουν!!!

Φόρμα ανάθεσης ακινήτου

Ζήτηση Ακινήτου
Αν αναζητάτε να αγοράσετε ή να ενοικιάσετε κάποιο ακίνητο και δεν το έχετε ακόμη βρει, παρακαλούμε συμπληρώστε τη Φόρμα Ζήτησης ακινήτου. Τα Μεσιτικά Γραφεία, που είναι Μέλη του e-akinita.gr και δραστηριοποιούνται στις περιοχές που αναζητάτε ακίνητο, θα επικοινωνήσουν, άμεσα μαζί σας, για να σας εξυπηρετήσουν!!!

Φόρμα Ζήτησης ακινήτου

Ενημερωθείτε στο e-mail σας
Για να δημιουργήσετε μια ζήτηση που θα αποθηκευτεί στο σύστημα και θα μπορείτε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις στο e-mail σας για όλα τα νέα ακίνητα που την ικανοποιούν πατήστε

Είσοδος

Δυσκολίες στην αποπληρωμή δανείων από τα νοικοκυριά

Σάββατο, 16 Ιουνίου 2012


 

Η οικονομική κρίση έχει χτυπήσει ιδιαίτερα και τα νοικοκυριά που διαθέτουν κάποιο ακίνητο ή που μισθώνουν.

Ερευνα που διενήργησε η εταιρεία VPRC για τα οικονομικά των νοικοκυριών είναι αποκαλυπτικά για την κτηματαγορά και ενδεικτική για το πώς θα κινηθεί στο μέλλον.

Σύμφωνα με τις έρευνες το 14% των Ελλήνων, δηλαδή 1.236.904 πολίτες την τελευταία χρονιά αντιμετώπισαν δυσκολίες στην αποπληρωμή του ενοικίου τους ή της δόσης του δανείου τους για αγορά πρώτης κατοικίας.

Αυτό που σώζει τα νοικοκυριά είναι το υψηλό ποσοστό ιδιοκατοίκησης που απορροφά όπως λέει η έρευνα σημαντικό μέρος της καθημερινής οικονομικής πίεσης και αποφορτίζει την οικονομική δυσπραγία.

Αυτοί που αντιμετώπισαν τις περισσότερες δυσκολίες να πληρώσουν το ενοίκιο ή το δάνειο είναι άνεργοι με ποσοστό 27%, οι μισθωτοί του ιδιωτικού τομέα με ποσοστό 18%, οι δημόσιοι υπάλληλοι με 14% και οι συνταξιούχοι με 5%. Επίσης, 2.650.508 Ελληνες, το 30% των Ελλήνων (χωρίς τους αλλοδαπούς) αντιμετώπισαν δυσκολίες στην πληρωμή οικιακών λογαριασμών, δηλαδή ρεύμα, φυσικό αέριο κ.λπ.
Περίπου 1,8 εκατ.
Ελληνες είχαν δυσκολίες να πληρώσουν κάρτες, άλλα δάνεια κ.λπ.

 


Πηγή: RED