Αρχική / Ειδήσεις / Χρηματοδότηση

Ανάθεση Ακινήτου
Αν πουλάτε ή ενοικιάζεται κάποιο ακίνητο και επιθυμείται να συνεργασθείτε με τα Μεσιτικά Γραφεία που είναι Μέλη του e-akinita.gr και δραστηριοποιούνται κοντά στην περιοχή που βρίσκεται το ακίνητο, σας παρακαλούμε, συμπληρώστε τη Φόρμα ανάθεσης ακινήτου. Θα επικοινωνήσουν άμεσα μαζί σας, για να σας εξυπηρετήσουν!!!

Φόρμα ανάθεσης ακινήτου

Ζήτηση Ακινήτου
Αν αναζητάτε να αγοράσετε ή να ενοικιάσετε κάποιο ακίνητο και δεν το έχετε ακόμη βρει, παρακαλούμε συμπληρώστε τη Φόρμα Ζήτησης ακινήτου. Τα Μεσιτικά Γραφεία, που είναι Μέλη του e-akinita.gr και δραστηριοποιούνται στις περιοχές που αναζητάτε ακίνητο, θα επικοινωνήσουν, άμεσα μαζί σας, για να σας εξυπηρετήσουν!!!

Φόρμα Ζήτησης ακινήτου

Ενημερωθείτε στο e-mail σας
Για να δημιουργήσετε μια ζήτηση που θα αποθηκευτεί στο σύστημα και θα μπορείτε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις στο e-mail σας για όλα τα νέα ακίνητα που την ικανοποιούν πατήστε

Είσοδος

Πρόγραμμα "Ηλιακή Ταράτσα" από ΤΤ

Σάββατο, 16 Ιουνίου 2012


Σε συνέχεια της ανακοίνωσης του προγράμματος «Ηλιακή Ταράτσα», το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο ενεργοποίησε την ιστοσελίδα www.iliakitaratsa.gr με σκοπό να διευκολύνει την πληροφόρηση του κοινού για όλα τα θέματα που σχετίζονται με την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων σε στέγες κτιρίων.

Το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο έχει πραγματοποιήσει τις απαραίτητες ενέργειες, ώστε με τη δημοσίευση του νομοσχεδίου για την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων μέχρι 10 kWp σε στέγες κατοικιών, να υποδεχθεί τις αιτήσεις του κοινού.

Στόχος του προγράμματος αποτελεί η εκμετάλλευση της φιλικής προς το περιβάλλον ηλιακής ενέργειας και η εξασφάλιση επιπλέον εισοδήματος για 25 χρόνια από τους ενδιαφερόμενους.

Μεριμνώντας για την αποτελεσματική εφαρμογή του προγράμματος «Ηλιακή Ταράτσα», το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο εξασφαλίζει το σχεδιασμό και την οργάνωση του συστήματος υποδοχής και διεκπεραίωσης των αιτήσεων, για την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών προς το κοινό.

Μέσω της ιστοσελίδας οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται για τα απαραίτητα δικαιολογητικά και να διατυπώνουν τα ερωτήματά τους.

Η έναρξη του προγράμματος «Ηλιακή Ταράτσα» θα γίνει στις 28 Ιουνίου 2010. Από την ημερομηνία αυτή και μετά, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να υποβάλλουν την αίτηση συμμετοχής τους στο δίκτυο καταστημάτων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.