Αρχική / Ειδήσεις / Χρηματοδότηση

Ανάθεση Ακινήτου
Αν πουλάτε ή ενοικιάζεται κάποιο ακίνητο και επιθυμείται να συνεργασθείτε με τα Μεσιτικά Γραφεία που είναι Μέλη του e-akinita.gr και δραστηριοποιούνται κοντά στην περιοχή που βρίσκεται το ακίνητο, σας παρακαλούμε, συμπληρώστε τη Φόρμα ανάθεσης ακινήτου. Θα επικοινωνήσουν άμεσα μαζί σας, για να σας εξυπηρετήσουν!!!

Φόρμα ανάθεσης ακινήτου

Ζήτηση Ακινήτου
Αν αναζητάτε να αγοράσετε ή να ενοικιάσετε κάποιο ακίνητο και δεν το έχετε ακόμη βρει, παρακαλούμε συμπληρώστε τη Φόρμα Ζήτησης ακινήτου. Τα Μεσιτικά Γραφεία, που είναι Μέλη του e-akinita.gr και δραστηριοποιούνται στις περιοχές που αναζητάτε ακίνητο, θα επικοινωνήσουν, άμεσα μαζί σας, για να σας εξυπηρετήσουν!!!

Φόρμα Ζήτησης ακινήτου

Ενημερωθείτε στο e-mail σας
Για να δημιουργήσετε μια ζήτηση που θα αποθηκευτεί στο σύστημα και θα μπορείτε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις στο e-mail σας για όλα τα νέα ακίνητα που την ικανοποιούν πατήστε

Είσοδος

Νέο πρόγραμμα φ/β συστημάτων από Τράπεζα Πειραιώς

Σάββατο, 16 Ιουνίου 2012


Την έναρξη υλοποίησης ενός προγράμματος εγκατάστασης φωτοβολταϊκών συστημάτων σε βιομηχανικές στέγες ανακοίνωσαν σε εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη η Τράπεζα Πειραιώς και η ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ. Α.Ε., βασικός διαχειριστής των περισσότερων βιομηχανικών περιοχών της χώρας.

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, το νέο προϊόν "Φωτοβολταϊκά σε Βιομηχανικές Στέγες" παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες για την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων σε στέγες βιομηχανικών-βιοτεχνικών επιχειρήσεων.

Το προϊόν αυτό εντάσσεται στους άξονες δράσης που εξήγγειλε πρόσφατα ο Όμιλος της Τράπεζας Πειραιώς από κοινού με τα υπουργεία Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής (ΥΠΕΚΑ) και Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας (ΥΠΟΙΑΝ) και αποσκοπεί στην ενίσχυση της Πράσινης Ανάπτυξης.

Συγκεκριμένα, ο ρόλος της ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ. στο νέο αυτό πρόγραμμα είναι να αξιολογεί το δυναμικό της κάθε βιομηχανικής στέγης και τη δυνατότητά της να φιλοξενήσει φωτοβολταϊκά, να εκπονεί το επιχειρηματικό σχέδιο, να επιλέγει τον καταλληλότερο εξοπλισμό,να φροντίζει για την απρόσκοπτη σύνδεση του συστήματος με το δίκτυο, καθώς και να πιστοποιεί την ποιοτική εγκατάσταση του φωτοβολταϊκού συστήματος.

Η Τράπεζα Πειραιώς θα βρίσκεται δίπλα στις ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις για να διασφαλίζει τη χρηματοδότηση του συστήματος μέσω ενός νέου ανταγωνιστικού  τραπεζικού προϊόντος ενώ παράλληλα θα προσφέρει και ένα  ειδικό  ασφαλιστικό πακέτο.