Αρχική / Είστε Επαγγελματίας

Ενημερωθείτε στο e-mail σας
Για να δημιουργήσετε μια ζήτηση που θα αποθηκευτεί στο σύστημα και θα μπορείτε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις στο e-mail σας για όλα τα νέα ακίνητα που την ικανοποιούν πατήστε

Είσοδος

Υπηρεσίες για Κτηματομεσίτες
Με την εγγραφή σας, μπορείτε να καταχωρήσετε τα ακίνητα σας για προβολή & διαφήμιση, στο e-akinita.gr, και να αποκομίσετε μία σειρά από Οφέλη, που θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε το επάγγελμα σας!!!

Φόρμα Εγγραφής
Έχετε κάποιον ενδιαφερόμενο και δεν έχετε ακίνητα για να τον ικανοποιήσετε;

Αν έχετε κάποιον ενδιαφερόμενο που αναζητά να αγοράσει ή να ενοικιάσει κάποιο ακίνητο και δεν μπορείτε να τον εξυπηρετήσετε με το διαθέσιμο χαρτοφυλάκιο ακινήτων που διαθέτετε, μπορείτε να αποστείλετε την συγκεκριμένη Ζήτηση του ενδιαφερόμενου πελάτη σας σε άλλους Μεσίτες/Μέλη του Συλλόγου μας, προκειμένου να συνεργασθείτε. Το μόνο που χρειάζετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε τα κριτήρια της ζήτησης του πελάτης σας (Φόρμα Ζήτησης ακινήτου). Η Φόρμα Ζήτησης ακινήτου με τα κριτήρια του ενδιαφερόμενου πελάτη σας θα αποσταλλεί, άμεσα, μέσω του συστήματος αυτόματης ενημέρωσης του e-akinita.gr σε όλα τα Μεσιτικά Γραφεία, που είναι Μέλη του Συλλόγου μας και δραστηριοποιούνται στις περιοχές που αναζητάτε ακίνητο για τον ενδιαφερόμενο πελάτη σας.

Όσοι διαθέτουν ακίνητα που ικανοποιούν τη συγκεκριμένη Ζήτηση ακινήτου, θα επικοινωνήσουν, άμεσα μαζί σας, για να συνεργασθείτε!!!

Συμπληρώστε εδώ, τη Φόρμα Ζήτησης ακινήτου
Έχετε ακίνητα για τα οποία δεν έχετε ενδιαφερόμενους αγοραστές ή ενοικιαστές;

Αν πουλάτε ή ενοικιάζεται κάποιο ακίνητο και δεν έχετε ενδιαφερόμενους πελάτες μπορείτε να ενημερώσετε για τα χαρακτηριστικά του ακινήτου σας τα Μεσιτικά Γραφεία που είναι Μέλη του Συλλόγου μας. Το μόνο που χρειάζετε να κάνετε είναι να περιγράψετε το ακίνητο σας στη Φόρμα προώθησης ακινήτου για συνεργασία. Η Φόρμα προώθησης ακινήτου με την περιγραφή και τα χαρακτηριστικά του ακινήτου σας, θα αποσταλλεί, άμεσα, μέσω του συστήματος αυτόματης ενημέρωσης του e-akinita.gr σε όλα τα Μεσιτικά Γραφεία, που είναι Μέλη του Συλλόγου μας και δραστηριοποιούνται στις περιοχές που βρίσκετε το ακίνητο σας.

Όσοι διαθέτουν ενδιαφερόμενους πελάτες που αναζητούν κάποιο σχετικό ακίνητο και το οποίο δεν διαθέτουν οι ίδιοι, θα επικοινωνήσουν, άμεσα μαζί σας, για να συνεργασθείτε!!!

Συμπληρώστε εδώ, τη Φόρμα Προώθησης/ανάθεσης ακινήτου