Αρχική / Είστε Ιδιώτης

Ανάθεση Ακινήτου
Αν πουλάτε ή ενοικιάζεται κάποιο ακίνητο και επιθυμείται να συνεργασθείτε με τα Μεσιτικά Γραφεία που είναι Μέλη του e-akinita.gr και δραστηριοποιούνται κοντά στην περιοχή που βρίσκεται το ακίνητο, σας παρακαλούμε, συμπληρώστε τη Φόρμα ανάθεσης ακινήτου. Θα επικοινωνήσουν άμεσα μαζί σας, για να σας εξυπηρετήσουν!!!

Φόρμα ανάθεσης ακινήτου

Ζήτηση Ακινήτου
Αν αναζητάτε να αγοράσετε ή να ενοικιάσετε κάποιο ακίνητο και δεν το έχετε ακόμη βρει, παρακαλούμε συμπληρώστε τη Φόρμα Ζήτησης ακινήτου. Τα Μεσιτικά Γραφεία, που είναι Μέλη του e-akinita.gr και δραστηριοποιούνται στις περιοχές που αναζητάτε ακίνητο, θα επικοινωνήσουν, άμεσα μαζί σας, για να σας εξυπηρετήσουν!!!

Φόρμα Ζήτησης ακινήτου

Ενημερωθείτε στο e-mail σας
Για να δημιουργήσετε μια ζήτηση που θα αποθηκευτεί στο σύστημα και θα μπορείτε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις στο e-mail σας για όλα τα νέα ακίνητα που την ικανοποιούν πατήστε

Είσοδος

Για Ιδιώτες

Προσωποποιημένες Υπηρεσίες

Εγγραφείτε και δημιουργήστε έναν Λογαριασμό στο e-akinita.gr

Μετά την εγγραφή σας και τη δημιουργία του Λογαριασμού σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλες τις υπηρεσίες μας και τα παρεχόμενα εργαλεία, έτσι ώστε, τόσο η ανεύρεση του ιδανικού για εσάς ακινήτου, προς Πώληση ή Ενοικίαση, να απλουστευτεί και να κερδίσετε απίστευτο χρόνο και χρήμα!!!

Η δημιουργία λογαριασμού στο e-akinita.gr, σας προσφέρει τα παρακάτω προνόμια:

Προσθήκη ακινήτων σε Λίστα αγαπημένων (Whish List)

Τα πιο ενδιαφέροντα ακίνητα

Κάθε φορά που αναζητάτε ακίνητα μπορείτε να προσθέτετε τα πιο αγαπημένα/ενδιαφέροντα ακίνητα που εντοπίσατε στη «Λίστα των αγαπημένων» σας. Η «Λίστα των αγαπημένων» σας βοηθά, να αποθηκεύετε τα ακίνητα που σας ενδιαφέρουν για να τα θυμάστε και να μην προσπαθείτε να τα εντοπίσετε κάθε φορά.

Αποθήκευση συγκεκριμένης αναζήτησης ακινήτων (Save Search)

Αποθηκεύστε τα κριτήρια της αναζήτησης σας

Κατά τη διάρκεια των αναζητήσεων σας, μπορείτε να αποθηκεύετε τις αναζητήσεις σας, έτσι ώστε, να μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή να:

  • Δείτε με ένα «κλικ», τα αποτελέσματα των ακινήτων αυτών των αποθηκευμένων αναζητήσεων σας.
  • Να μετατρέψετε μία «αποθηκευμένη αναζήτηση» σε «Ζήτηση ακινήτου» για να λαμβάνετε ενημερώσεις στο e-mail σας, για κάθε Νέο ακίνητο που ανεβαίνει στο e-akinita.gr και ταιριάζει με τα κριτήρια της Ζήτησης σας.

e-mail alerts

Καταχώρηση και αποστολή Ζήτησης με συγκεκριμένα δικά σας κριτήρια (Enquiry Form)
  • Θα μπορείτε να καταχωρήσετε μία Ζήτηση ακινήτου με πλήρη και λεπτομερή κριτήρια και να αποσταλεί άμεσα σε όλα τα Μεσιτικά Γραφεία που δραστηριοποιούνται στη συγκεκριμένη περιοχή.
  • Να λαμβάνετε ενημερώσεις στο e-mail σας (e-mail alerts), για όλα τα νέα ακίνητα, που καταχωρούνται από τα συνεργαζόμενα Μεσιτικά Γραφεία/Μέλη της Ιστοσελίδας αγγελιών e-akinita.gr και ταιριάζει με τα κριτήρια της Ζήτησης σας.

Καταχώρηση σχολίων

Έχετε τη δυνατότητα να καταχωρείται σημειώσεις/σχόλια σε κάθε ακίνητο που εντοπίζετε και σας ενδιαφέρει.

Ενημέρωση για την αγορά των ακινήτων

Αποστολή ενημερωτικού υλικού

Ενημέρωση για τις εξελίξεις στην αγορά των ακινήτων με την αποστολή Μηνιαίου ενημερωτικού υλικού (newsletter)

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ!!! Εγγραφείτε τώρα και εκμεταλλευτείτε όλα τα παραπάνω προνόμια.